detector.media
03.07.2009 18:11
Ткаченко залишиться керівником медіагрупи «1+1». На «плюси» очікує переформатування

Акціонери медіагрупи «1+1» не мають наміру змінювати менеджмент. Про це в коментарі «Інтерфакс-Україна» повідомив Ігор Коломойський, член Ради директорів СМЕ, який від 2 липня став власником 49 % українських активів компанії.

 

«Мы рассчитываем на успешную и долгосрочную работу по управлению группой компаний "1+1" команды во главе с Александром Ткаченко», - сказав пан Коломойський, відповідаючи на запитання щодо можливих кадрових змін. 

 

Зі свого боку, мажоритарні партнери Коломойського - компанія СМЕ - також наголосили, що визнають професіоналізм команди українських управлінців, а відтак «керувати групою в оновленому складі  продовжать ті самі менеджери».

 

Щоправда, зміниться схема прийняття старегічних рішень, які відтепер ухвалюватиме Наглядова рада, до якої увійде 5 осіб - 3 від СМЕ та 2 від Коломойського.

 

Генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко повідомив, що стратегія телеканалу «1+1» залишається незмінною.

 

«Наша приоритетная цель - усилить собственное производство, используя опыт других телеканалов, входящих в СМЕ. Собственное производство - конкурентное преимущество СМЕ во всех странах присутствия. Сейчас Украина отстает от других стран в этой сфере - общее количество часов собственного художественного продукта у нас меньше. Вслед за перезапуском службы новостей, который мы осуществили осенью прошлого года, мы будем фокусироваться на производстве собственных сериалов и развлекательных шоу, а так же работать с форматами, которые успешно прошли в других странах СМЕ», - сказав він.

 

Також пан Ткаченко заявив, що найближчим часом на «1+1» чекає переформатування.

 

«Через 2 месяца вы увидите обновленное лицо 1+1», - пообіцяв Ткаченко.

 

Як повідомляла ТК, 2 липня Компанія Central European Media Enterprises оголосила про те, що досягла угоди з Ігорем Коломойським, членом Ради директорів СМЕ. Згідно з угодою, Коломойський отримує 49% українських активів СМЕ за $100 млн готівкою та 100% телеканалу ТЕТ, який буде інтегровано до групи «1+1». 

 

Інтерфакс-Україна, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY