detector.media
03.07.2009 10:34
Валерій Курейко став президентом Українського PR-альянсу
Валерій Курейко став президентом Українського PR-альянсу

З 1 липня 2009 року президентом Українського PR-альянсу став генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко.  Директор PR-бюро «Дієслово» Ніна Алі, що була президентом з січня 2009 року, перейшла на пост віце-президента альянсу.

 

На думку керівництва альянсу, він розвивається за попередньо затвердженим планом і виправдовує сподівання. «Ми налаштовані виконати все з наміченого, оскільки сьогодні активні дії надзвичайно важливі для PR-галузі в Україні. На стадії підготовки вже знаходиться ряд цікавих проектів, які будуть реалізовані у другому півріччі 2009 року, зокрема, під егідою UPRA пройде PR-форум в рамках виставки REX, планується проведення круглих столів та досліджень, розробка документів, корисних для піар-спеціалістів, що працюють в компаніях», - каже Валерій Курейко.

 

Нагадаємо, Український PR-альянс  створено 29 січня 2009 року. Ініціювали об'єднання два агентства: компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating і PR-бюро «Дієслово». Раніше в Україні існувало дві піар-асоціації - Міністерство юстиції України 28 серпня 2003 року зареєструвало Всеукраїнську громадську організацію «Українська ліга зі зв'язків з громадськістю» (PR-ліга) (наказ №1952), а 27 грудня 2005 року - Міжнародну громадську організацію «Українська асоціація зі зв'язків з громадськістю» (UAPR) (наказ №2371).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY