detector.media
02.07.2009 08:30
Нацрада винесла попередження КДРТРК за «Блуд» в ефірі

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 липня винесла попередження Київській державній регіональній телерадіокомпанії за недотримання умов ліцензії.

 

Під час позапланової перевірки фахівці Нацради зафіксували зменшення обсягу власного виробництва на 2 години, культурно-мистецького - на 1 годину і розважального - на 3 години. Також було виявлене невиконання рішення Нацради про систему візуальних позначок фільмів.

 

Окрім цього, в ранковому ефірі КДРТРК з 6:00 до 7:32 була зафіксована трансляція художнього фільму «Блуд», який містить елементи еротики, що є порушенням закону «Про захист суспільної моралі». Також мовник порушив норми закону «Про рекламу», транслюючи соціальні ролики, не відокремлені відбивками в рекламні блоки.

 

Представник компанії пояснив, що більшість порушень були виправлені ще в процесі моніторинг. Щодо появи еротичного фільму о шостій ранку, він сказав, що це молоді працівники програмної служби недогледіли, що поставили.

 

Члени Національної ради утрималися від передбаченої проектом рішення санкції - штрафу, розмір якого мав бути визначеним після відповідної постанови Кабміну - і винесли компанії попередження.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY