detector.media
01.07.2009 11:37
Yahoo готується до ребрендингу

Інтернет-компанія Yahoo планує масштабне оновлення бренду, повідомляє sostav.ua із посиланням на  All Things Digital.  Мета ребрендингу - виправити імідж Yahoo й чіткіше ідентифікувати цю компанію в очах користувачів.

 

Ініціатором ребрендингу джерела вважають нещодавно призначеного директора з маркетингу Елізу Стіл. Для розробки нового бренду найнято консалтингову компанію Landor Associates та екс-президент рекламно-консалтингового агентства Young & Rubicam Пенні Болдуїн.

 

Раніше брендингові проекти Yahoo курували компанії Ogilvy & Mather та Siegel & Gale; перша, за інформацією джерел, продовжить працювати з корпорацією.

 

У США Yahoo зберігає позиції другого за популярністю порталу після Google та є лідером за переглядом медійної реклами. Однак обсяги продажів Інтернет-реклами у Yahoo в останні роки падають. У І кварталі 2009 року доходи від продажу контекстної реклами впали на 3%, а недійної - 13% у порівнянні з показниками аналогічного періоду 2008 року. Тим часом у Google за цей період доходи зросли на 6%.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY