detector.media
30.06.2009 16:57
Перший діловий об’єднав два свої сайти в один ресурс

З липня офіційний сайт Першого ділового каналу fbc.net.ua стартує в новому форматі, повідомляє прес-служба каналу. На сайті відбуватиметься інтернет-трансляція телевізійного ефіру каналу.

 

Раніше в телеканалу було два сайти tv1.com.ua (сайт-візитівка) і fbc.net.ua (інформаційний ресурc з діловими новинами). Тепер два ресурси об'єднані в один - fbc.net.ua. Водночас домен tv1.com.ua залишається у власності каналу, але з нього відбуватиметься перехід на основний домен fbc.net.ua.

 

Офіційний сайт Першого ділового складається з двох розділів - ділової інформації та інформації про діяльність каналу. Розділ «Ділова інформація» містить оригінальні новини й аналітику каналу, адаптовані під формат інформаційного інтернет-ресурсу. Новини об'єднані в підрозділи політика, суспільство, новини компаній, нерухомість, фінанси, економіка, енергетика, транспорт. Запланований також запуск розділу, у якому компанії зможуть додавати прес-релізи й інформацію про майбутні події.

 

Другий розділ, присвячений основним напрямкам діяльності Першого ділового, містить базову довідкову інформацію про канал, програму передач, а також блок онлайн-телебачення - інтернет-трансляцію телеефіру каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY