detector.media
27.06.2009 11:04
КМДА не винна «Хрещатику» мільйон

На адресу «Детектор медіа» надійшов лист з відділу інформаційної політики Шевченківської районної у місті Київ ради, у якому зазначається, що газета «Хрещатик» винна своїм журналістам майже 1 мільйон гривень. Зокрема у листі йдеться про те, що «керівництво столичних комунальних ЗМІ економить на зарплаті власних співробітників. Борг газети „Хрещатик" перед журналістами за грудень 2008 - квітень 2009 рр. досягнув 944,4 тис. грн.». Районна рада має намір звернутися до прокуратури, оскільки відповіді на запит щодо заборгованості від КМДА не отримала. З текстом листа можна ознайомитися тут

 

«Детектор медіа» звернулася з інформаційним запитом до Київської міської держадміністрації. Головне управління з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю повідомило ТК, що «відповідно до розподілу  показників зведених планів асигнувань загального фонду місцевого бюджету на 2009 року на даний час повністю профінансовані ЖКП «ТРК «Київ», КП «Радіостанції «Голос Києва» та КП «Редакція газети «Хрещатик». Фінансування КП «Редакція газети «Вечірній Київ» призупинено в зв'язку з арештом рахунків. У разі розблокуння рахунків фінансування буде відновлено». 

 

Керівництво умовного «Київського медіахолдингу», до якого належить «Хрещатик», не змогло прокоментувати цю інформацію, однак із неофіційних джерел ТК стало відомо, що рахунки «Вечірнього Києва» були розблоковані ще у грудні 2008 року, а заборгованість перед співробітниками муніципальних видань уже погашена.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY