detector.media
26.06.2009 08:47
Юлія Тимошенко: «Кожен справжній українець не повинен дивитися “Інтер”»
Юлія Тимошенко: «Кожен справжній українець не повинен дивитися “Інтер”»

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко знов закликала громадян не дивитися телеканал «Інтер», повідомляє УНІАН.

 

Про це вона заявила, виступаючи в прямому ефірі Львівської обласної державної телерадіокомпанії. Юлія Тимошенко навела «Інтер» як приклад формування власником каналу формату і якості новин. «Власник телеканалу "Інтер" пан Фірташ щодня робить з мене - у кожному шоу та у випусках новин - відбивну котлету, після того як я поклала в українські газові сховища 11 млрд кубометрів природного газу компанії "РосУкрЕнерго"», - заявила вона, закликавши  телеглядачів ігнорувати перегляд каналу «Інтер».«Кожен справжній українець не повинен дивитися "Інтер"», - зауважила прем'єр-міністр.

 

Вона також зазначила, що виступає за стимулювання на державному рівні «журналістів, які керуються у своїй діяльності засадами моралі та християнства». «В Україні так і не народилося суспільне телебачення, на сьогоднішній день лише від власників телеканалів залежить формат і якість новин. Не завжди дотримуються норми моралі та християнства, українська, державницька позиції», - сказала прем'єр-міністр.

 

Нагадаємо, 22 червня Блок Юлії Тимошенко закликав громадян України не дивитися телеканал «Інтер». Причиною такої заяви стала критика на адресу уряду та членів блоку в програмі «Подробиці тижня» 21 червня. Телеканал залишив без коментарів цю заяву, як і попередні аналогічні заяви Юлії Тимошенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY