detector.media
24.06.2009 16:07
МеdiaNext запрошує на липневе навчання (Одеса, Харків, Київ/Вінниця)

Проект МеdiaNext запрошує на липневе навчання (Одеса, Харків, Київ/Вінниця).

 

МеdiaNext є  голландсько-український проектом із розвитку нових медіа в Україні, що реалізовується МГО «Інтерньюз-Україна» та Європейським центром журналістики (European Journalism Center).

 

Перший модуль навчання - це базовий дводенний курс «АВС із нових медіа: нові можливості в роботі журналістів і медіаактивістів».

 

Мета першого модулю навчання - розширити уявлення практичного застосування нових медіа в журналістиці, громадській діяльності, засвоїти принципи функціонування блогосфери, навчитися  оперувати ключовими інструментами нових медіа.

 

До конкурсного відбору учасників запрошуються професійні журналісти, редактори, громадські журналісти і активісти, діяльність яких тісно пов'язана з медіа. Кількість учасників - від 15-ти до 18-ти на один модуль.

 

Липневі сесії першого модулю відбудуться:

11-12 липня, Київ або Вінниця (уточнюється),

14-15 липня, Одеса,

18-19 липня, Харків.

 

Учасники із сусідніх областей можуть брати участь у конкурсі за умов самостійного забезпечення проїзду до місця проведення і проживання.

 

Базовий модуль навчання - є одним із шести розроблених модулів Школи нових медіа, яка заснована при Інтерньюз-Україна в рамках проекту. Базовий модуль навчання включає в себе дводенний курс навчання.

 

Цілі базового курсу:

 

1) надати учасникам уявлення щодо застосування нових медіа в Україні і світі, показати можливості і застереження щодо технологій;

2) навчити ключовим інструментам, зокрема: як ефективно використовувати блоги, мультимедіа, базові сервіси нових медіа (Twitter, Facebook, відео, RSS);

3) навчити перших кроків позиціонування себе в блогах і соціальних мережах, пошук інформації;

4) дати можливість учасникам вже під час першого модулю виконувати практичні завдання із застосування інструментів нових медіа.

 

Тренерами виступатимуть українські і американські професіонали у сфері нових медіа, з практичним досвідом у новітніх технологіях.

 

Участь відібраних учасників за конкурсом не передбачає плати за навчання. Обов'язковою умовою участі у конкурсі є заповнення анкети.

 

Останній термін подачі анкет на конкурс: 13.00, п'ятниця, 3 липня 2009.

 

Заповнені анкети мають бути надіслати на електронну скриньку: medianext_ua@ukr.net

 

Контактні особи:

Віталій Мороз, координатор програм з нових медіа, vmoroz@internews.ua

Ольга Сушицька, координатор проектів,  osushytska@internews.ua

 

Як відбулися червневі сесії навчання MediaNext, можна переглянути на нашому блозі та на сайті.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY