detector.media
24.06.2009 15:10
Казбек Бектурсунов знає, хто стоїть за спробами дискредитувати його «казахстанським скандалом»
Казбек Бектурсунов знає, хто стоїть за спробами дискредитувати його «казахстанським скандалом»

Радник мера Києва і координатор неформального об'єднання підконтрольних Леоніду Черновецькому медіа Казбек Бектурсунов називає недостовірну інформацію про можливе оголошення його в міжнародний розшук у зв'язку з махінаціями з акціями казахстанського «БТА Банку».

 

Інформація про те, що Бектурсунова можуть оголосити в міжнародний розшук як причетного до справи колишнього голови ради директорів «БТА Банку» Мухтара Аблязова,  з'явилась на сайті «Тема» з посиланням на анонімне джерело в правоохоронних органах і була републікована багатьма інтернет-виданнями.

 

«Прокуратура Казахстану (як і будь-якої іншої країни) не  може порушувати кримінальних справ щодо громадян іншої країни, відповідно і не могла розглядати такої можливості. Я ніколи не мав і не маю жодного відношення до Республіки Казахстан. Залишається додати, що в мені більше татарської, а не казахської крові, якщо це так цікавить дрімучих расистів.Жодних регулярних зв'язків у жодного з українських сайтів з прокуратурою Казахстану немає - просто за родом діяльності. Таке посилання на неназване джерело -  очевидна брехня», - сказав Казбек Бектурсунов. За його словами, він не має жодного стосунку до жодного банку у світі.

 

Він також відкинув твердження «Теми», що скандал навколо начебто розбещення ним неповнолітньої був викликаний тим, що він не оплатив послуги журналістів із написання замовних матеріалів про «БТА Банк». «Кримінальну справу, незаконно порушену проти мене, закрито самим же МВС - за відсутності хоч яких-небудь фактів. Розтиражовані все тими ж недобросовісними ЗМІ «мої свідчення» у МВС - така ж фальшивка. Так звані чутки журналістів, заяви пияк-редакторів, такі ж замовлені повідомлення про якісь «погрози», «побиття», «кримінальні справи» не мають жодного відношення до реального світу в тій же мірі», - зазначив Бектурсунов.

 

«Я знаю, хто за усім цим стоїть. Я буду вимушений вживати заходів і захищати свою репутацію від розповсюдження недобросовісної інформації - аж до суду», - заявив радник мера. На запитання ТК, хто саме, на його думку, стоїть за цією кампанією, Казбек Бектурсунов відповів, що оголосить про це згодом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY