detector.media
24.06.2009 09:19
Олександр Роднянський іде з «СТС Медиа»

Найближчим часом Олександр Роднянський залишить пост президента російського холдингу «СТС Медиа». Про це повідомила російська газета «Ведомости». Сам Роднянський підтвердив, що розірвав контракт із «СТС Медиа», і назвав це своїм спільним рішенням з акціонерами.

 

Від офіційних коментарів у холдингу відмовляються. За даними газети, Роднянський займеться «власними проектами».

 

Олександр Роднянський очолив холдинг «СТС Медиа» 2002 року, і до серпня 2008-го здійснював оперативне керівництво холдингом як генеральний директор (на цій посаді його змінив Антон Кудряшов). Роднянському належить 5,41% акцій «СТС Медиа» (вартість пакету вчора на NASDAQ становила 90,7 мільйонів доларів США), а його річна зарплатня, за даними газети, разом із компенсаціями у 2008 році перевищила 746 тисяч доларів.

 

Холдинг «СТС Медиа» володіє російськими телемережами СТС, «Домашний» і ДТВ, телеканалами в Молдові та Казахстані, двома продакшн-компаніями. В Україні Олександр Роднянський разом із своїм родичем і партнером Борисом Фуксманом володіє групою компаній, до якої входять продакшн «Українська медійна група», мережа кінотеатрів «Синема-центр» та інтерактивна компанія TVcom.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY