detector.media
23.06.2009 16:02
Новий канал покаже серіали «Межа», «4400» і веде переговори щодо «Барвіхи»

Новий канал веде переговори щодо купівлі російського серіалу «Барвіха» про життя «золотої молоді», який виходитиме в новому телесезоні на російському каналі ТНТ. Про це в чаті «Детектор медіа» повідомила голова правління Нового каналу Ірина Лисенко.

 

Також вона розповіла, що канал брав участь у переговорах щодо купівлі серіалу «Універ» (ТНТ), «але сьогодні з цієї угоди вийшли». На запитання читача ТК, чи будуть у наступному сезоні на Новому каналі програми і серіали з каналів ТНТ і СТС, пані Лисенко дала ствердну відповідь.

 

Крім цього, наступного телевізійного сезону Новий канал покаже нові епізоди американського комедійного серіалу «Живий за викликом», перший сезон якого демонстрував у вересні 2008 року, та прем'єрні серіали «Межа» (Fringe) і «4400». «Межа» - американський науково-фантастичний телевізійний серіал від творців «Загублених», прем'єра якого відбулася у США 9 вересня 2008 року в мережі Fox. Поки що відзнятий один сезон. «4400» - науково-фантастичний телевізійний серіал, створений CBS для мережі USA Network. Випускався чотири сезони - з 2004 по 2007 рік.

 

Повний текст чату з Іриною Лисенко читайте тут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY