detector.media
18.06.2009 17:13
Американці назвали інтернет головним і найдостовірнішим джерелом інформації

Мешканці Сполучених Штатів Америки назвали інтернет-ресурси найбільш достовірними та надійними джерелами інформації, повідомляє Lenta.ru. Про це йдеться у звіті компанії Zogby International.

 

Згідно з результатами опитування, більшість американців використовують інтернет як єдиний новинний ЗМІ; мережеві ресурси обігнали за популярністю телебачення, радіо і газети разом узяті.

 

В опитуванні взяли участь понад три тисячі осіб. 56% дорослих американців воліють дізнаватись про поточні події через інтернет, якщо їм доведеться обрати лише одне джерело. Телебачення, радіо і газети разом набрали лише 41% опитаних.

 

Близько 38% американців вважає, що в інтернеті публікується достовірніша інформація, ніж в інших джерелах. Телебаченню довіряють лише 17% опитаних, на третьому місці - газети (16%), на четвертому - радіо (13%).

 

49% опитаних вважають важливими новинними ресурсами сайти національних газет, а 43% - сайти національних телеканалів.

 

Лише 0,5% опитаних вважають, що газети будуть головним джерелом інформації в 2014 році. 82% американців упевнені, що саме інтернет буде лідером серед усіх ЗМІ за 5років, і лише 13% висловились за телебачення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY