detector.media
18.06.2009 16:12
ICTV оновив сайт

ICTV запустив оновлений корпоративний сайт за адресою www.ictv.ua. Про це повідомляє прес-служба каналу. Дизайн було розроблено каналом, програмування виконано студією веб-дизайну «Аванпорт-дизайн».

 

«Дизайн нового іміджевого сайту став відповідати теледизайну каналу, - цитує прес-служба керівника проекту ICTV.ua Галину Колоцей. - Ми навмисне хотіли відійти від звичних нейтральних відтінків. Головними кольорами стали чорний і помаранчевий - разом вони виглядають індивідуально, строго, ефектно і відповідають візуальній обкладинці каналу». За її словами, особлива увага приділятиметься відеоматеріалам. Відтепер відвідувачі ресурсу можуть дивитися відео документальних проектів, програм, випусків новин та відеоанонси, які постійно оновлюватимуться.

 

За інформацією каналу, розширено й доповнено довідки про програми та ведучих ICTV, створено нові розділи («Прем'єри», «Чоловічий клуб», «Час героїв»), розроблено дизайн та схему розміщення й навігації по змістовних блоках сайту. Також на сайті з'явиться інформація про топ-менеджерів та журналістів каналу. Згодом планується поява онлайн-трансляції ефіру телеканалу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY