detector.media
17.06.2009 12:36
Перехід на цифру в США спричинив непередбачувані проблеми на деяких станціях

Після переходу телебачення Сполучених Штатів Америки на цифровий тип сигналу щонайменше три телевізійні станції зіткнулися з проблемами і потребують більшої потужності, пише Mediaweek.

 

Велика кількість глядачів станцій WPVI у Філадельфії та WLS у Чикаго (обидві належать ABC), а також афілійованої з NBC WHDH у Бостоні не змогли налаштуватися на ці станції. Всі вони передають свій цифровий сигнал у VHF, тоді як більшість інших станцій при переході використали частоту UHF.

 

«Рівень потужності, визначений для WHDH Федеральною комісією з комунікацій, недостатній для підтримки сили сигналу, яку WHDH мав до переходу», - повідомила станція у вівторок, 16 червня. Її представники подали до комісії петицію з проханням урегулювати технічні параметри таким чином, щоби станція могла збільшити свою потужність.

 

Представники станцій, що належать ABC, 15 червня зустрілися з Федеральною комісією з комунікацій, щоб обговорити проблему. Згодом вони повідомили, що комісія стурбована цим питанням та працює над його розв'язанням, і порадили глядачам придбати VHF-антени найвищої якості.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY