detector.media
15.06.2009 12:20
Побито керівника ІА «Таврія-news» Кирила Стремоусова

14 червня вночі у Херсоні напали на журналіста і громадського діяча, керівника інформаційного агентства  «Таврия NEWS» Кирила Стремоусова.

 

Як повідомляє сайт «Хвиля», Стремоусов зробив декілька фотознімків на місці дорожньо-транспортної пригоди, в якій брала участь машина приватного херсонського охоронного агентства «Крис». Троє осіб у камуфляжній формі, озброєні автоматами, побили журналіста, забрали в нього телефон та знищили всі фото та аудіозаписи з місця пригоди. У Кирила Стремоусова зламана рука.

 

«Я відразу зрозумів, що вони не хочуть афішувати цю пригоду, - розповів ТК Стремоусов. -  Коли я на мене напали, я звернувся по допомогу до співробітників ДАІ, і вони відійшли вбік».

 

Постраждалий самостійно дістався до травмпункту, де йому надали медичну допомогу. «Я поїхав до Херсонського міського управління міліції, написав заяву. Вони не хотіли приймати її, і я чекав годину. Потім заяву врешті-решт прийняли. Сьогодні я забрав із судмедекспертизи довідку - в мене тілесні ушкодження середньої важкості», - сказав Кирило Стремоусов. За його словами, є свідки побиття, тож він збирається добиватись справедливості від правоохоронних органів і довести справу до суду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY