detector.media
15.06.2009 10:12
Дмитро Джангіров: Віталій Третьяков не зрозумів, що нас не треба вчити любити Росію
Дмитро Джангіров: Віталій Третьяков не зрозумів, що нас не треба вчити любити Росію

Виконувач обов'язків директора столичного муніципального телеканалу «Київ» Дмитро Джангіров називає причиною свого конфлікту із російським журналістом Віталієм Третьяковим «хамську поведінку» останнього. Про це він заявив онлайн-газеті «Новый Севастополь».

 

«Якби не хамська поведінка ведучого пана Третьякова, ті, хто зібрався, провели б нормальну дискусію. Для початку, він усю провину за "недостатність" рівня круглого столу переклав на українську сторону, - каже Дмитро Джангіров. - Хіба це не хамство - говорити у присутності представників телеканалів "Інтер" (Андрій Цаплієнко), СТБ (Олексій Мустафін), ТРК "Київ" про їхній недостатній "представницький" рівень? Адже з російського боку у запрошенні від початку також були прізвища Кисельова та Леонтьєва. Крім того, пан Третьяков дійшов до того, що висловив припущення, начебто українським журналістам незатишно у Севастополі».

 

За словами пана Джангірова, після його зауваження про те, що гості не повинні так відгукуватись про господарів, один із глядачів «заголосив "Севастополь - русская земля!", після чого я був вимушений, перейшовши на доступну данному екземпляру лексику, відзначити "Тебя забыли спросить!", що було інтерпретовано севастопольськими ЗМІ як вигук на адресу літньої людини, що зробила мені зауваження». Як відзначив Дмитро Джангіров, усі севастопольські джерела повідомляли про цей випадок дослівно одне й те саме, описуючи ситуацію одними словами.

 

«Пан Третьяков не зрозумів і вже не зрозуміє, що на цей захід до Севастополя з Києва приїхали або друзі Росії, або дуже лояльні до неї люди, яких не треба вчити, як нам полюбити Росію», - каже він.

 

Внаслідок конфлікту Дмитро Джангіров покинув круглий стіл і, за його словами, ні про що не шкоду, окрім «того, що на прощання не дав ведучому в пику». «А ще я шкодую, що через одного провокатора не відбулось нормальне спілкування з російськими колегами, які, що приємно, не встали стіною за "свого сучого сина"», - сказав керівник ТРК «Київ». На його думку, інші учасники круглого столу були цілком готові до діалогу, і у виступах російських журналістів, «разом із деякою наївністю та спрощенням українською ситуацією, яку можна вибачити, містився великий запас конструктиву».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY