detector.media
15.06.2009 08:40
Андранік Алексанян представить Україну на «Дитячому Євробаченні»
Андранік Алексанян представить Україну на «Дитячому Євробаченні»

11-річний Андранік Алексанян став переможцем національного відбору до міжнародного пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення - 2009», повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

Фінальний концерт відбору за участю 15-х виконавців транслювався в прямому ефірі Першого національного телеканалу 14 червня. Ім'я переможця оголосила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. В інтерактивному голосуванні Андранік, що співав пісню «Три тополі, три сурми», посів друге місце із 1097 балами, поступившись Олександрові Черненку з піснею «Казка» (1262 бали), проте професійне журі віддало перевагу саме йому. На третьому місці з 954 балами - «Літня самба» Лізи Малаєвої.

 

До складу журі входили міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко; міністр культури та туризму Василь Вовкун; народний артист України, професор, академік Академії мистецтв України, ректор Київської дитячої академії мистецтв Михайло Чембержі, народний артист України, композитор Олександр Злотник; генеральний директор МДЦ «Артек» Борис Новожилов, співаки Марина Модіна та Василь Лазарович. Голова журі - президент Національної телекомпанії України, народний артист України Василь Ілащук.

 

11-річний співак із Хмельницького, відомий українській аудиторії за участю в проекті «Танцюю для тебе-2» телеканалу «1+1», отримав у подарунок ноутбук. Він виступить від України у фіналі «Дитячого Євробачення», який цього року відбудеться в нашій країні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY