detector.media
10.06.2009 18:22
Bild зняв із сайту матеріали про Юрія Луценка і опублікував спростування його сина

Німецьке видання Bild вилучило зі свого сайту матеріали про інцидент у франкфуртському аеропорту за участі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та опублікувало спростування його сина на інформацію про виявлення в його крові алкоголю, повідомляє «Українська правда».

 

Член «Народної самооборони» Катерина Лук'янова назвала вилучені статті наклепницькими і заявила, що виконання газетою рішення суду «зайвий раз підтверджує замовницький характер публікації у цій бульварній газетці».

 

За словами Лук'янової, депутати «Народної самооборони» мають намір поставити питання про припинення діяльності двох тимчасових слідчих комісій, що були створені для розслідування обставин інциденту за участі Луценка.

 

Як зауважує «Українська правда», насправді у Bild опубліковано не спростування видання, а спростування сина міністра внутрішніх справ Олександра Луценка. Жодних спростувань щодо самого інциденту, поведінки міністра Юрія Луценка, його сина та інших членів української делегації під час затримання поліцією, на сайті не опубліковано, йдеться у повідомленні УП.

 

Джерело інформації: «Українська правда».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY