detector.media
09.06.2009 17:51
Ющенко подякував журналістам за те, що унеможливили «заколот» ПР і БЮТ
Ющенко подякував журналістам за те, що унеможливили «заколот» ПР і БЮТ

Президент України Віктор Ющенко вважає, що здійснити «заколот» Партії регіонів і БЮТ не дозволили громадськість і журналісти. На цьому він наголосив на прес-конференції 9 червня на галявині Секретаріату Президента України, повідомляє Zaxid.net.

 

«Якраз через поведінку журналістів і громадськості ми не дали здійснити заколот», - сказав Віктор Ющенко.

 

Говорячи про останні події зі створення коаліції Партії регіонів та Блоку Юлії Тимошенко, Президент наголосив, що в останні два тижні Україна, «по суті, пережила український варіант ГКЧП, коли за спинами людей хотіли забрати найсвятіше, що належить нації - соборність та незалежність». «Інтриги, свідками яких ми були, поставили на тест людську мораль, наше майбутнє, наш шлях», - сказав Президент. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі глави держави.

 

Ющенко зауважив, що це було непросте випробування і для нього як Президента, і для кожного громадянина України. Водночас він наголосив, що був переконаний у тому, що такий заколот не відбудеться. Він нагадав, що завжди чітко заявляв, що не допустить обрання Президента у парламенті.

 

На його думку, зірвати ці плани змогли журналісти, які чесно інформували громадськість, а також позиція громадян, які висловились проти намірів внести зміни до Конституції, що розроблялися БЮТ та Партією регіонів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY