detector.media
09.06.2009 15:22
ТРК «Київ» відмовляється виконувати доручення Київради щодо створення програми «Час депутата»
ТРК «Київ» відмовляється виконувати доручення Київради щодо створення програми «Час депутата»

Муніципальна телерадіокомпанія «Київ» не створюватиме програму «Час депутата» на вимогу і у встановлені терміни Київської міської ради,  хоча редакція телеканалу і розглядає можливість запуску такого проекту на осінь. Про це ТК повідомив в.о.  директора телекомпанії Дмитро Джангіров. 

 

Нагадаємо, депутати Київської міської ради 23 квітня доручили виконувачеві обов'язків директора комунального підприємства «Телерадіокомпанія Київ» Дмитрові Джангірову до 1 червня 2009 року забезпечити створення та трансляцію телепрограми.  

 

«Як відомо, відповідно до чинного українського законодавства, ніхто не має жодного права втручатися в редакційну політику засобів масової інформації, до того ж законом про державні та комунальні ЗМІ ця заборона окремо прописана для місцевих рад», - зазначив пан Джангіров. 

 

За його словами, на сьогодні «кожен без винятку депутат Київради за умови власного бажання та наявності об'єктивного інформаційного приводу може вільно ділитися з глядачами ТРК «Київ» своїм баченням розвитку столиці» у вже наявних програмах «У центрі уваги», «Столиця», «Четверта влада». Також Дмитро Джангіров наголосив на тому, що  редакція каналу розглядається можливість збільшення кількості політичних телепрограм, в тому числі й можливість створення програми «Час депутата», з вересня цього року, «проте жоден депутат не має права втручатися в їх концепцію чи тематичне наповнення, тим більше - визначати терміни внесення змін до редакційної політики». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY