detector.media
04.06.2009 12:05
Film.ua зніме веб-серіал

Film.ua планує зняти 24-серійний трилер для інтернету й мобільних телефонів. Про це повідомляє TVeXplorer.

 

Проект буде розкручуватися на декількох міжнародних ринках, тому для участі в серіалі запрошено російських, українських та американських акторів. Наразі компанія працює над сценаріями та знімальними тестами.

 

За словами керуючого директора Film.ua Group Віктора Мирського, формат передбачає залучення нових режисерських та операторських технік: «Як відомо, часте використання крупних планів суперечить жанровій специфіці трилера, але при роботі з контентом для маленьких каналів це неминуче. Тому ми й експериментуватимемо - орієнтуватимемось на 3-5 хвилин».

 

За підрахунками компанії, максимальний бюджет не має перевищувати 300 тисяч доларів за сезон із 24 епізодів. При цьому рентабельність планується на рівні 50%. Задля цього використовуватиметься спонсорство, продакт-плейсмент, продаж користувачам мобільних телефонів та брендинг веб- та wap-майданчиків. Віктор Мирський не виключає, що серіал можна буде продати і на молодіжні телеканали, але поки що потенційний дохід від цього не входить у кошторис.

 

У Росії зйомкою комерційного серіалу для нових медіа займалися компанії Tvigle («У контакті з однокласниками») та SUP («Люди Ж»). На сьогодні найдорожчим веб-серіалом є продукт компанії Hammer Films - Beyond The Rave. Його бюджет склав 730 тисяч доларів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY