detector.media
03.06.2009 14:20
Star media реструктурувала борги і запустила два нові серіали

Star media реструктурувала борги й готується до запуску нових проектів. Про це повідомляє «КоммерсантЪ-Україна».

 

Видання цитує голову ради директорів групи компаній Star media Влада Ряшина, який розповів, що група отримала зниження боргового навантаження з більш ніж $20 млн до $7 млн.

 

«Ми отримали платіжки щодо контрактів, укладених раніше, а також знизили витрати і скоротили інвестиції в низку проектів, – пояснив він. – Решта боргу пролонговано до кінця першого кварталу 2010-го». Також компанія є власницею продукції на суму близько $11 млн.

 

Більше того, за словами Ряшина, компанія знайшла засоби для нових проектів. Наразі вже розпочато зйомки серіалів «У лісах та на горах» та «Острів», продовжено зйомки «Котовського». Разом із «Про ТВ» компанія здійснила постпродакшн серіалу «Розлучниця», а з Fresh Production UA – «Повзе змія». Пан Ряшин уточнює, що бюджети на закупку продукту скоротилися на 30-40% як у Росії, так і в Україні, але восени очікується активізація закупок.

 

«За Star media стежить весь ринок, і той факт, що вони змогли скоротити борг, означає, що ринок починає оживати», – зауважує президент Асоціації продюсерів України Олексій Сєрков.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY