detector.media
01.06.2009 18:07
Закрили найстаріший у Києві кінотеатр

У Києві припинив роботу кінотеатр «Кінопанорама», який торік відзначив своє 50-річчя, повідомляє УНІАН із посиланням на Газету по-киевски.

 

Останні сеанси відбулися у суботу, білетери рекомендували відвідувачам залишати квитки «як останню пам`ять про кінотеатр». О 22.00 відбувся останній музичний захід - концерт-презентація нового альбому гурту «Крихітка Цахес». У неділю у кінотеатрі залишалися лише охоронці. Колектив «Кінопанорами» був звільнений.

 

Колишній заступник директора кінотеатру Георгій Рупосов запевнив, що на місці «Кінопанорами» не виросте черговий торговельно-розважальний центр. Він зазначив, що новий господар узяв на себе зобов'язання провести капремонт приміщення кінотеатру.

 

«Кінопанорама» - один із 27 муніципальних кінотеатрів, який був переданий попереднім керівництвом столиці в оренду трудовому колективу. У ньому відбувалися численні кінопокази та мистецькі зустрічі.

 

11 грудня 2008 року, Київрада дала згоду на продаж земельної ділянки на вул. Шота Руставелі, 19 (А) у Печерському районі ТОВ "Кінопанорама" для будівництва багатофункціонального комплексу у складі об'єктів готельного, офісного, торговельного призначення з підземним паркінгом.

 

 Джерело інформації: УНІАН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY