detector.media
28.05.2009 12:13
Проти людини, що напала на Дмитра Комарова, порушено кримінальну справу

Проти чоловіка, який побив спеціального кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова порушено кримінальну справу. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник Центру зв'язків із громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві Володимир Поліщук.

 

За його словами,  25 травня о 16.30 на спецномер «102» надійшло повідомлення від Дмитра Комарова про завдання йому тілесних ушкоджень. У своєму зверненні до  Печерського райвідділу міліції, журналіст повідомив, що невідомий чоловік побив його і пошкодив його автомобіль БМВ520.  «Він пояснив, що приблизно о 16.00 він їхав про Броварському проспекту біля Виставкового центу у напрямку Гідропарку, тримаючись лівої смуги, тоді як водій  Skoda виїхав йому на зустріч і спричинив аварійну ситуацію. Після цього він поїхав на стоянку, за ним приїхав водій Skoda, і в них виник конфлікт», - зазначає пан Поліщук.

 

Журналіст розповів, що невідомий чоловік ударив його в обличчя, після чого він бризнув у нападника з газового балончика. «Опитаний паркувальник каже, що бачив, як приїхали машини, і зі Skoda вийшов водій і почав хапати за одяг (чи бив в обличчя), а журналіст бризнув йому в обличчя балончиком. Далі почався серйозний конфлікт: водій Skoda витягнув бейсбольну біту і почав бити по автівці журналіста», - каже пан Поліщук. Нападника знайшли, і Дніпровське районне управління внутрішніх справ порушило проти нього кримінальну справу за статтею 296, частина 2.  Йому висунули звинувачення та обрали запобіжний захід - підписка про невиїзд.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY