detector.media
25.05.2009 15:48
27 травня оголосять результати дослідження щодо сучасних технологій в українських медіа та презентують проект MediaNext

27 травня 2009 року о 12.00 в приміщенні Інтерфаксу-Україна (вул. Рейтарська 8/5а) відбудеться прес-конференція, під час якої оголосять результати дослідження щодо використання сучасних технологій українськими медіа, а також буде презентований  проект MediaNext. Проект спрямовано на засвоєння навичок застосування новітніх технологій в українській журналістиці.

 

У прес-конференції візьмуть участь: Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Рональд Келлер, голова правління МГО «Інтерньюз-Україна» Костянтин Квурт, старший менеджер програм Європейського центру журналістики Джош ля Порте (Нідерланди), директор із програмної діяльності «Інтерньюз-Україна» Андрій Кулаков, менеджер програм із нових медіа «Інтерньюз-Україна» Віталій Мороз.

 

Під час прес-конференції будуть оголошені плани заснованої МГО «Інтерньюз-Україна» Школи нових медіа на наступні два роки. Журналісти дізнаються деталі, що стосуються  проекту «MediaNext: розвиток нових медіа в Україні», а також їх поінформують про можливості підвищити кваліфікацію в сфері нових медіа.

 

На прес-конференції будуть представлені результати аналітичного дослідження, що покаже, якою мірою українські медіа адаптовані до викликів ринку і який рівень застосування інструментів нових медіа в їхній повсякденній діяльності.

 

MediaNext (офіційна назва проекту - «Розвиток нових медіа в Україні») є спільним українсько-голландським проектом за фінансування програми МАТРА на кошти МЗС Королівства Нідерланди. Ключовий голландський партнеро - Європейський центр журналістики (European Journalism Center), - одна з найбільш авторитетних медіаорганізацій у Європі.

 

Проект має на меті ініціювати трансформацію українських медіа в бік їх подальшої відкритості до нових технологій і сприяти ширшому впровадженню інструментів нових медіа в повсякденній роботі журналістів.

 

Акредитація журналістів: +38 (067) 243-63-55, osushytska@internews.ua, контактна особа - Ольга Сушицька.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY