detector.media
25.05.2009 11:27
Олександр Семирядченко пішов із Банкової
Олександр Семирядченко пішов із Банкової

Олександр Семирядченко залишив посаду радника глави Секретаріату Президента України. Він особисто підтвердив «Телекритиці», що його звільнення пов'язане з відставкою глави Секретаріату Президента Віктора Балоги. 

 

«Я звільнився за день до Указу Президента про звільнення Віктора Івановича Балоги. Тобто після того, як він подав заяву про відставку, я написав свою заяву, і Балога, відповідно, звільнив мене, поки ще був чинним главою Cекретаріату. На своєму першому і єдиному брифінгу в Секретаріаті Президента, коли я ще керував службою інформаційної політики, я оголосив усім, що рівно в той день, коли Балога залишить Секретаріат, залишу Секретаріат і я. Я дотримав свого слова», – сказав Олександр Семирядченко. 

 

За словами пана Олександра, на сьогодні він закриває всі політичні питання, пов'язані з Віктором Балогою, а потім визначатиметься, де працюватиме надалі. Віктор Балога зробив Олександру пропозицію залишатися з ним і надалі, займатися політичними та інформаційними питаннями. Наразі пан Олександр розмірковує над пропозицією пана Балоги та над низкою інших пропозицій, в тому числі й щодо роботи у медіа. Нагадаємо, перш ніж у 2006 році піти на роботу до Віктора Балоги, Олександр Семирядченко 4 роки був головним редактором телеканалу ICTV. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY