detector.media
25.05.2009 10:12
У Грузії підірвали приватну телекомпанію

У Грузії напередодні вночі стався сильний вибух в будівлі приватної телекомпанії «Маестро», що транслювала в прямому ефірі акції протесту опозиції.

 

За словами глави інформаційної служби телекомпанії Натія Мікіашвілі, о третій годині ночі під час трансляції в прямому ефірі громадсько-політичної програми «Камера 5» до входу телекомпанії підкинули гранату невизначеного походження. В результаті цього були пошкоджені залізні двері, вибиті шибки, а також помітні сліди вибуху на стінах будівлі.

 

На місце події була викликана патрульна поліція. Туди також прибули політики і відомі громадськості особи: Ніно Бурджанадзе, Леван Гачечиладзе, Тіна Хідашелі, Давід Усупашвілі, Кеті Долідзе, Теміко Чічінадзе, Резо Есадзе, Давід Маградзе та інші.

 

Як пізніше заявила продюсер програми «Камера 5» Байя Гадабадзе, патрульна поліція прибула на місце події із запізненням, і раніше за поліцейських до телекомпанії під'їхали представники народного захисника, політики та відомі особи.

 

Лідер «Демократичного руху - Єдиної Грузії» Ніно Бурджанадзе оцінювала те, що сталося, як спробу залякати незалежну телекомпанію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY