detector.media
25.05.2009 09:07
Ізраїльська філія RTVi скорочує мовлення і штат

Ізраїльська філія міжнародного російськомовного телеканалу RTVi скорочує обсяги локального мовлення, повідомляє «РБК Daily».

 

Канал, що належить опальному російському бізнесмену Володимиру Гусинському, припиняє випуск щоденних ізраїльських новин російською мовою та ще двох інформаційних программ. Також повідомлення про звільнення отримала вже більшість співробітників каналу. За інформацією джерела видання, рішення викликане економічною кризою і припиненням фінансування каналу.

 

В ефірі RTVi, який мовить в Ізраїлі протягом 12 років, тепер залишилась одна суто ізраїльська програма, трансльована у вихідні дні і присвячена подіям минулого тижня. Канал надалі поширюватиметься в пакетах супутникового і кабельного телебачення, проте припинить трансляцію локальних програм.

 

Як відзначає видання, після скорочення мовлення RTVi в ізраїльському ефірі залишається єдиний російськомовний телеканал - 9 канал, що належить Левові Леваєву. Потенційна аудиторія російськомовного телебачення - вихідці з країн колишнього Радянського Союзу - становить близько 25% населення Ізраїлю.

 

Нагадаємо, в Україні Володимир Гусинський є інвестором супутниково-кабельного телеканалу ТВі. В українських кабельних мережах також поширюється міжнародна версія RTVi.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY