detector.media
21.05.2009 12:42
СТБ вийшов у фінал конкурсу теледизайну BDA/PROMAX

СТБ вийшов у фінал міжнародного конкурсу теледизайну та промоушену BDA/PROMAX. Про це у своєму блозі повідомила керівник компанії «1+1 відео дизайн» Ольга Захарова, яка є членом журі конкурсу.

 

За її словами, в номінації Set Design компанія UnitedSenses представила на конкурс студію програми «Вікна», яка боротиметься за нагороду з декораціями каналів ТНТ, MTV UK, Polsat та російського Першого каналу. «Нині серед світових тенденцій оформлення - мінімалізм, тому студія СТБ виглядає дуже стильною і яскравою», - сказала в коментарях ТК пані Захарова.

 

Як розповіла керівник відділу бренд-маркетингу каналу Вікторія Волонтирець, це не перша співпраця СТБ з компанією UnitedSenses та Маркусом Шмідтом, які розробляли оформлення каналу.

 

«Попереднє оформлення каналу та ID - це також їхня робота. В результаті перемоги у тендері, що проводився в березні 2008 року, UnitedSenses розпочала роботу над нинішнім дизайном каналу, оформленням програми "Вікна"», - зазначила Вікторія Волонтирець. UnitedSenses розробляла також дизайн каналу «Куй-ТБ». «Враховуючи наші довготривалі партнерські стосунки, було прийнято рішення, що UnitedSenses зможе представляти кейси робіт для СТБ на міжнародних конкурсах. І, зрозуміло, ми щасливі, що оформлення студії програми "Вікна" потрапило в номінацію такого престижного конкурсу, як BDA/PROMAX».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY