detector.media
20.05.2009 13:34
Ватикан запускає сайт Папи Римського для молоді

Католицька церква має намір запустити новий сайт Папи Римського Бенедикта XVI, орієнтований на молодь, повідомляє Newsru.com.

 

Проект Pope2you.net, який запустять 23 травня (у Всесвітній день комунікацій), пропонуватиме відвідувачам віджети - програмні додатки, які можна завантажувати у телефони iPhone та соціальну мережу Facebook. За словами голови Папської ради із соціальних комунікацій архієпископа Клаудіо Челлі, який курує розробку нового сайту, нові технології є новим орієнтиром розвитку комунікацій Ватикану. За його словами, Pope2you.net покликаний стати «вузлом», звідки молоді католики зможуть поширювати слова Папи.

 

Зокрема програма «Папа вітає вас на Facebook» дозволить користувачам цієї соціальної мережі відправляти та отримувати віртуальні листівки із фото Бенедикта XVI та цитатами з його проповідей та виступів. На сьогодні розроблено 20 варіантів таких листівок. Через новий сайт також можна буде отримувати інформацію про Папу та Ватикана, завантаживши спеціальну программу для iPhone чи iPod. Телецентр і радіо Ватикану, а також канал H2Onews розповсюджуватимуть на телефони передплатників аудіо- та відеоподкасти про Папу вісьмома мовами, зокрема й китайською.

 

Розробкою сайту і віджетів займається італійський священик і програміст Паоло Падріні, який раніше створив програму  iBreviary та додаток для Facebook - Praybook, за допомогою якого католики можуть отримувати тексти традиційних молитв та ділитися ними одне з одним.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY