detector.media
19.05.2009 19:21
Адвоката КНМП травмували в суді

Валентину Прибильську, журналіста і юриста, що представляє інтереси Київської незалежної медіа-профспілки в суді, травмували двоє чоловіків у Києво-Святошинському районному суді міста Києва, повідомляє прес-служба КНМП.

 

Згідно з повідомленням, 5 травня пані Прибильська, перебуваючи у суді (як уточнив голова профспілки Юрій Луканов, у справі, що не стосувалась КНМП), зняла на відеокамеру табличку «Вхід стороннім особам заборонено» на дверях зал судових засідань. Після цього, за словами потерпілої, з кабінету голови суду вийшов молодий чоловік у цивільному одязі та продемонстрував їй посвідчення, схоже на посвідчення працівника міліції, прикриваючи при цьому пальцем свої ім'я і прізвище. Невідомий погрожував Прибильській «проблемами» за відео зйомку в суді. Згодом до нього приєднався охоронець суду, який представився Дмитром Школьним. Разом вони намагались відібрати у Валентини Прибильської відеокамеру. У результаті нападу Прибильська отримала травму ноги, через що зараз перебуває на лікарняному.

 

Юрій Луканов звернувся із листами до Генеральної Прокуратури та Міністерства внутрішніх справ із вимогою покарати людей, які завдали травм Валентині Прибильській.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY