detector.media
19.05.2009 15:27
Ландик і Тихонов надіслали до Нацради депутатський запит щодо правомірності відключення російських телеканалів

Депутати Володимир Ландик та Віктор Тихонов (обидва - Партія регіонів) надіслали до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення депутатський запит щодо правомірності відключення російських телеканалів. За інформацією Наталії Клітної, генерального директора асоціації «Укртелемережа», цей запит мають намір підписати й інші народні депутати, що представляють різні парламентські фракції.  

 

Текст документу наводимо повністю:

 

Першому заступнику голови

Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення

                                                                                  Мирошніченку А.А.

 

ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ

 

Шановний Андрію Анатолійовичу!

 

14 квітня 2009 року на засіданні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення було прийняте рішення №694   «Про інформацію щодо виконання рішення Національної ради від 05 листопада 2008 року №1870 «Про звернення ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть»,  відповідно до якого члени ради констатували факт невиконання ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть» рішення Національної ради від 05 листопада 2008 року №1870. 

               У зв'язку з чим з 01 червня 2009 року  буде знятий дозвіл на ретрансляцію на території України програм «Первый канал. Всемирная сеть», «Дом кино», «Музика Первого», «Время: далёкое и близкое», «ТелеНяня», «Телекафе».

               На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про статус народного депутата України»,  просимо надати відповідь на наступні питання:

 

            Прошу Вас також надати на мою адресу копії документів, що утворилися в процесі діяльності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, а саме:

1. Протоколів та стенограм засідань Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на яких були прийняті наступні рішення:

- рішення від 05 листопада 2008 року №1870;

- рішення від 12 листопада 2008 року N 1986.

- рішення від 14 квітня 2009 року №694;

2. Документів, якими зафіксовані результати моніторингу програм «Первый канал. Всемирная сеть», «Дом кино», «Музика Первого», «Время: далёкое и близкое», «ТелеНяня», «Телекафе» у 2008-2009 роках на території України.

3.Копії подань органів державної влади України, судових рішень, які відображають виявлення порушень Закону України «Про телебачення і радіомовлення», інших Законів України, в рамках ретрансляції програм «Первый канал. Всемирная сеть», «Дом кино», «Музика Первого», «Время: далёкое и близкое», «ТелеНяня», «Телекафе» у 2008-2009 роках на території України.

        

Відповідь повинна бути обґрунтована з кожного питання з додання підтверджуючих документів з посиланням на пункти, статті відповідних нормативних документів, тощо, у строк передбачений законодавством. 

 

           При відсутності можливості надати будь яку запитану інформацію про це необхідно зазначити у відповіді на запит та вказати мотивовану причину неможливості її надання. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY