detector.media
07.05.2009 14:10
«Європа FM» та «Сумно?Ком» запускають програму Юлії Бурковської «Силіконова жесть»

8 травня в ефірі радіостанції «Європа FM» (Київ 107,0 МГц) відбудеться прем'єра авторської програми Юлії Бурковської «Силіконова жесть», повідомляє спільнота блогів про культуру «Сумно?Ком». Програма виходитиме щоп'ятниці о 21:00 і триватиме три години.

 

Продюсером проекту виступає ведучий «Європа Comedy FM» Олександр Лірчук, нещодавно звільнений з посади директора «Європи FM». Нагадаємо, що 22 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення винесла попередження радіостанції «Європа Плюс Київ» за ненормативну лексику в ефірі, пославшись на висновки експертизи Комісії з питань захисту суспільної моралі. «Ми скликаємо Комісію з питань аморальності! Країна має право на альтернативу!» - заявляє пан Лірчук.

 

Гостями програми Юлії Бурковської будуть блогери, які уникають публічності. «Автор сподівається покопирсатися в найбруднішій білизні соціуму і при цьому зберегти анонімність гостей передачі», - йдеться в офіційному повідомленні. Також учасниками студії будуть і «зірки», обіцяє ведуча, оскільки запрошуватиме на одну програму одразу декілька гостей.

 

Юлія Бурковська раніше працювала ведучою на багатьох столичних радіостанціях під різними псевдонімами. У листопаді 2008 року вирішила завершити журналістську кар'єру, випустивши книгу «Тра-ля-ля» про «кухню» українського медіапростору. Є співзасновницею і директором  видавництва «Маузер», а також активним блогером проекту «Сумно?Ком».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY