detector.media
05.05.2009 16:15
Юлія Савостіна очолила піар-службу НТКУ
Юлія Савостіна очолила піар-службу НТКУ

Колишня телеведуча Юлія Савостіна стала керівником піар-служби Національної телекомпанії України. Як повідомляє сайт Першого каналу, її призначено на посаду начальника управління зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації НТКУ.

 

Юлія Савостіна є директором піар-агенції «Фабрика думок», а в минулому працювала ведучою на телеканалах «Гравіс», ICTV та СТБ. У коментарі прес-службі НТКУ Юлія зазначила, що «в суспільстві існує хибна думка, що все, що робить Перший національний - це не сучасно, застаріло та неякісно. Проте,Національна телекомпанія України досить впевнено й активно розвивається. Компанія має професійний творчий колектив, який здатен створювати цікавий продукт на актуальні теми. Але я вважаю, що в сфері промоушену каналу ще є над чим працювати».

 

Посада начальника управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ НТКУ довгий час залишалася вакантною. Віце-президент НТКУ Андрій Чернюк переконаний, що Юлія впорається із обов'язками керівника управління, до якої вона приступить з 12 травня 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY