detector.media
29.04.2009 13:03
Холдинг KP Media виграв касацію у справі про торгову марку «Афіша»

Вищий господарський суд України в повному обсязі задовольнив касаційну скаргу ВАТ «КП Медіа» та відправив на новий розгляд до суду першої інстанції справу про знак для товарів і послуг «Афіша». Про це ТК повідомив начальник юридичного відділу компанії Максим Ляшко.

 

Видавничий холдинг KP Media ініціював судову справу у 2006 році, про що повідомляється в річному фінансовому звіті товариства на сайті Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку. Компанія подала позов до Господарського суду міста Києва про визнання недійсною реєстрації знаку для товарів і послуг «Афіша Одеса», оскільки вона була проведена вже після реєстрації знаку «Афіша» холдингом KP Media. Відповідачами у справі були Департамент інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України, яке зареєструвало знак «Афіша Одеса», а також СПД Вознюк А.Л. У суді видавничий дім намагався довести, що знак «Афіша Одеса» використовується з порушенням законодавства, зазначив пан Ляшко.

 

Після оскарження реєстрації знаку «Афіша Одеса» в Господарському суді міста Києва і в Київському апеляційному господарському суді компанія KP Media звернулася з касаційною скаргою на їхні рішення до Вищого господарського суду України. На останньому засіданні суд задовольнив касацію в повному обсязі й відправив справу на новий розгляд до суду першої інстанції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY