detector.media
28.04.2009 11:25
Одна з експертиз підпису Плужникова мала «консультативний характер»

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції спростовує інформацію про проведення експертизи підпису екс-власника телеканалу «Інтер» Ігоря Плужникова, повідомляє «Українська правда»

 

Так у прес-службі Міністерства юстиції прокоментували інформацію, оприлюднену у статті «УП» «Боротьба за "Інтер": експерти знайшли підроблений підпис Плужнікова».

 

«Зазначена інформація не відповідає дійсності, оскільки спеціалістами інституту експертизи з дослідження оригінальних матеріалів не проводилося та судової експертизи не призначалося», - заявляють у прес-службі.

 

За інформацією міністерства, «генпрокуратурою проводиться перевірка, в рамках якої було звернення до КНДІСЕ надати письмову консультацію».

 

«Інституту було надано копії окремих документів, на підставі яких і було проведене дослідження спеціаліста КНДІСЕ, що має консультативний характер», - наголошують у міністерстві.

 

«Вказане дослідження не є доказом у справі. Право на проведення таких досліджень надається згідно із п. 6 ст.13 закону "Про судову експертизу"», - додається у повідомленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY