detector.media
27.04.2009 14:42
УМХ запустив портал про «Формулу-1»

27 квітня стартувала бета-версія порталу Formula1.ua про перегони «Формула-1», розробленого «Українським медіахолдингом» у партнерстві з компанією Fine Web. Formula1.ua - четвертий спільний проект компаній, раніше були запущені інтернет-видання «ХайВей», блог-сервіс Hiblogger.net, а також портал про теніс Tennis.ua, повідомляє прес-служба УМХ.

 

У бета-версії користувачам доступні новини, статті й інтерв'ю про «Формулу-1», фото- й відеогалереї, результати змагань, профілі пілотів, команд і трас. Найближчим часом творці проекту анонсують запуск іще близько 30 нових розділів і сервісів на сайті.

 

За словами головного архітектора проекту Михайла Рогальського, акцент у порталі зроблений на простоті, аби він був зрозумілим і для тих, хто щойно почав цікавитися перегонами. «Незабаром на порталі з'явиться багато флешу й інфографіки для візуалізації цифр, яких у "Формулі-1" чимало», - повідомив він.

 

Команда порталу розраховує привабити значну аудиторію, оскільки досі в українському сегменті інтернету не було повноцінного ресурсу про перегони «Формула-1». Проект зорієнтований на прибуток від іміджевої реклами, спонсорських рубрик, орендованих сторінок і спеціальних проектів. «Насамперед ми плануємо зацікавити рекламодавців, які традиційно спонсорують трансляції гран-прі "Формули-1" на телебаченні», - зазначає директор Fine Web Дмитро Дубілет.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY