detector.media
21.04.2009 17:27
Нацрада призначила перевірку «Радіо Алла»

21 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телерадіокомпаній, об'єднаних мовленням під логотипом «Радіо Алла». Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Зокрема, перевірка торкнеться ТОВ «ТРК Пілот-Україна» (Одеса), ТОВ ТРВК «Мастер» (Харків), ТОВ «ТРК Донецьк ФМ» (Донецьк), ТОВ «Фірма Волинь» (Київ). Перевірка має бути проведена протягом місяця від дати оформлення документів (переоформлення ліцензій, рішення про яке було ухвалене 8 квітня 2009 року).

 

Нагадаємо, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 квітня дозволила «Радіо One» змінити позивний на «Радіо Алла» та внести зміни у програмну концепцію: станція зменшує обсяг власного мовлення з 12 годин на добу до 6 годин, а частку української мови з 100% до «не менше 75%». Як наголошував представник компанії в Нацраді, брендоформуючим продуктом «Радіо Алла» стане проект «Алла шукає таланти», в якому ефір надаватиметься молодим українським виконавцям. В Українському медіахолдингу, який володіє мережею, наголошують, що йдеться не про зміну власника, а про ребрендинг. Згідно з новими умовами ліцензії, радіостанція зобов'язана випускати в ефір 6 годин продукції власного виробництва на добу, а кількість програм українською мовою не повинна становити менше 75% від загального часу мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY