detector.media
17.04.2009 21:22
ІТК запроваджує новий рівень контролю достовірності телевимірювань
ІТК запроваджує новий рівень контролю достовірності телевимірювань

16 квітня на загальних зборах асоціації «Індустріальний телевізійний комітет» було ухвалено за основу нову модель алгоритму виявлення сімей із суттєвим відхиленням перегляду, повідомляє прес-служба ІТК.

 

Алгоритм запропонований до розгляду технічним комітетом ІТК, який розробив документ спільно із оператором піплметричної панелі - компанією GFK Ukraine. Метою впровадження алгоритму є виявлення у панелі родин із суттєвим відхиленням телеперегляду шляхом перевірки телеперегляду кожного домогосподарства за 5-ма критеріями, які не розголошуються.

 

Наступним кроком технічний комітет ІТК бачить затвердження процедури виключення домогосподарств, у яких буде виявлено суттєві відхилення телеперегляду, із піплметричної панелі. Згідно із рішенням ІТК, GFK Ukraine проводитиме розрахунки за алгоритмом щомісяця.

 

«Метою цієї процедури є посилення захисту системи від можливого зовнішнього втручання, - каже директор відділу медіадосліджень GFK Ukraine Ольга Росманова. - Ми сподіваємось, що це стане додатковим кроком до вдосконалення системи вимірювання телевізійної аудиторії, що додасть користувачам упевненості в якості та прозорості даних». Голова ІТК Олег Попенко назвав запровадження алгоритму створенням ще одного рівня контролю, завдяки якому асоціація зможе швидко виявити будь-який вплив на телеперегляд домогосподарств панелі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY