detector.media
16.04.2009 18:38
Стартував тижневик правової тематики «Судебно-юридическая газета»

13 квітня вийшов перший номер нового спеціалізованого видання правової тематики - «Судебно-юридической газеты», свідоцтво про реєстрацію якої оформлене 4 лютого 2009 року. Шеф-редактором газети став В'ячеслав Ковтун, головним редактором - Сергій Козлов. Газета друкується раз на тиждень із заявленим накладом 15 тис. примірників на 16 шпальтах формату А3. Поки що видання виходить російською мовою, але з часом видавці планують подвоїти наклад і дублювати матеріали українською мовою.

 

Засновник і видавець - ТОВ «Центр соціально-політичних технологій "Паблік релейшинс"». Як повідомили ТК у редакції, центр був створений у 1995 році групою молодих фахівців у галузі права та юриспруденції, проводив круглі столи на політичну та соціально-економічну тематику, міжнародні конференції, політико-правові експертизи та соціологічні дослідження.

 

За словами видавців «Судебно-юридической газеты», вони хочуть охопити ширшу аудиторію, ніж коло юристів, подаючи матеріали аналітичного і розважально-оповідального спрямування. В «Судебно-юридической газете» запроваджені рубрики «Из зала суда», «Судебная реформа», «Правовая защита», «Юридическая консультация», «Журналистское расследование».

 

Перший номер, а також іще кілька наступних чисел розповсюджуються безкоштовно (здебільшого біля судів різних рівнів спеціалізації). Водночас газету можна придбати в редакції за ціною 6 грн. за один примірник. З травня буде організована передплата через редакцію, а з літа - через передплатні агенції. У майбутньому газета вийде в роздрібні мережі кіосків Києва.

 

Видавці розраховують за два роки вийти на самоокупність. «Але навіть якщо так і не вийде, сумувати не будемо, адже газета - це не гастроном і не лоток на базарі, основна мета якого - давати прибуток», - оптимістично заявляють у редакції. Видання розраховує насамперед на рекламу юридичних компаній і адвокатів, а також на рекламні бюджети агенцій нерухомості, туристичних агенцій, агенцій перекладів, консалтингових компаній.

 

Також Центр соціально-політичних технологій «Паблік релейшинс» незабаром запускає інтернет-проект «Судово-юридичний портал».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY