detector.media
14.04.2009 12:00
22 квітня в рамках форуму «Інтернет-Україна' 2009» відбудеться конференція «Безпека дітей в інтернеті»

22 квітня 2009 року в рамках Міжнародного форуму «Інтернет-Україна' 2009» пройде  конференція «Безпека дітей в інтернеті».

 

Світова громадськість надає особливої уваги безпеці дітей, що належать до найуразливішої категорії користувачів інтернету. Міжнародні організації, уряди країн, різні фонди і комерційні структури створюють і підтримують програми, спрямовані на навчання грамотному і безпечному використанню інтернету дітьми. 

 

Загрози, які підстерігають дітей у мережі:

 

- зараження шкідливим програмним забезпеченням;

- доступ до матеріалів небажаного характеру: насильство, наркотики, порнографія, сторінки, що підштовхують молодь до самогубств, убивств тощо;

- контакти з незнайомими людьми за допомогою чатів чи електронної пошти. Усе частіше зловмисники використовують ці канали для того, щоб змусити дітей видати особисту інформацію. В інших випадках це можуть бути педофіли, що шукають нові жертви.

 

Попередню згоду на участь у конференції дали UNІCEF, PRP, Mіcrosoft, РОЦИТ, Panda Securіty, «Воля-Кабель», «Білайн», «Лабораторія Касперського», Dr. Web, Інтернет-асоціація України і багато інших. 

 

Нині в Україні нараховується вже понад 10 мільйонів користувачів інтернету. На сьогодні понад 60% дітей і підлітків щодня розмовляють у інтернет-чатах. Троє з чотирьох дітей, що працюють у режимі онлайн, готові поділитися приватною інформацією про себе і свою родину в обмін на товари і послуги. А кожна п'ята дитина щорічно стає мішенню зловмисників.

 

Місце проведення: «Експоцентр України», Київ, пр. Академіка Глушкова, 1.    

 

Детальніша інформація на сайті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY