detector.media
14.04.2009 11:21
22-24 квітня відбудеться Міжнародний форум «Інтернет-Україна' 2009

22-24 квітня 2009 року в Києві пройде Міжнародний форум «Інтернет-Україна' 2009» - найбільший в Україні комплексний захід у сфері інтернет-індустрії.

 

Організаторам форуму, Іndustrіal Medіa і «Експоцентру України», вперше вдалося об'єднати провідні національні і закордонні компанії, що представляють всі аспекти діяльності в інтернеті, - від рекламних агентств та веб-студій і до виробників мережного устаткування й інтернет-провайдерів. Про свою участь заявили «Воля-кабель», ТОPNЕТ, HostPro, Dr. Web, Бакотек, Begun, Maіl.ru, Yandex, «Касперський» та багато інших.

 

Форум покликаний по-новому відкрити інтернет-простір для українських компаній, представити новітні досягнення в галузі інтернет-технологій, інтернет-реклами і комунікацій і розширити уявлення про їхні можливості.

 

Програма форуму включає такі тематичні напрямки:

 

- Телеком;

- мобільний інтернет;

- створення і супровід мереж;

- інформаційна безпека;

- створення, підтримка і розвиток інтернет-проектів;

- маркетинг і реклама в інтернеті;

- інтернет-сервіси;

- інтернет-платежі.

 

У рамках події будуть також представлені інноваційні розробки. Велика ділова програма містить у собі понад сто тематичних секцій, з-поміж яких конференції, семінари, майстер-класи і презентації, зокрема конкурс Lucky Блогер; семінар «Mapіa.ua: реклама з користю для клієнта»; конференція з безпеки дітей в інтернеті; круглий стіл «Захист інтелектуальної власності в мережі Інтернет»; конференція «Захист інформації в мережі: віртуальна реальність»  тощо.

 

Повна програма заходів на сайті форуму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY