detector.media
10.04.2009 23:43
15 квітня відбудуться презентація та обговорення документального фільму «Україна в НАТО. Міфи і реальність»

15 квітня 2009 р. о 19.00 фонд «Демократичні ініціативи», кіноклуб «Синематика - 3000», Євроатлантичний клуб  за підтримки Міністерства закордонних справ України влаштовують презентацію та обговорення документального фільму «Україна в НАТО. Міфи і реальність».

 

Місце проведення: кінотеатр «Київ» (вул. Червоноармійська, 19, зал „Синематика").

 

Документальний фільм «Україна в НАТО. Міфи і реальність» - це ще один крок до створення реального образу Організації Північноатлантичного Договору (НАТО), який розвіює міфи і замінює їх фактами.

 

Зйомки фільму відбувалися в Києві, Севастополі, Ужгороді, а також у словацьких містах Братиславі, Свиднику, Ліптовському Микулаші. У стрічці використано кадри радянської хроніки, дані соціологічних досліджень. Його героями є відомі експерти, підприємці, військовослужбовці, пересічні громадяни.

 

Фільм виготовлено ТОВ «Аналітичний центр „Демократичні ініціативи».  Ідея та фінансування - Міністерство закордонних справ України.

 

До участі у презентації запрошені автори та герої фільму, представники уряду, депутати Верховної Ради, керівники дипломатичних місій, громадських організацій, члени київського Кіноклубу, журналісти.

                       

Контактна особа: Казаневська Людмила,

тел. 581-33-17, 234-80-46, dif@dif.org.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY