detector.media
10.04.2009 15:31
Дмитро Дікусар замінить Раду Поклітару в журі «Танцюю для тебе»
Дмитро Дікусар замінить Раду Поклітару в журі «Танцюю для тебе»

Танцюрист Дмитро Дікусар 11 квітня замінить хореографа Раду Поклітару в журі проекту «Танцюю для тебе» на «1+1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Від початку проекту Дмитро Дікусар був його учасником, танцюючи в парі з Настею Каменських за здійснення мрії 8-річної саксофоністи Рейчел Рейгозі. Напередодні ефіру 4 квітня співачка покинула «Танцюю для тебе» заради гастролей у Німеччині. «Мы стали заложниками обстоятельств. Но я обещаю Рейчел, что постараюсь сделать все для того, чтобы ее мечта исполнилась. А я обязательно вернуть к галаконцерту и выйду с Димой на паркет, чтобы станцевать для Рейчел и сделать ей приятный сюрприз», – цитує прес-служба «1+1» Настю Каменських.

 

Член журі Раду Поклітару покинув проект також напередодні минулого ефіру. У складі журі 4 квітня замість нього працював композитор Костянтин Меладзе. Як пояснили ТК у прес-службі театру «Київ Модерн Балет», художнім керівником якого є Раду Поклітару, хореограф нині гастролює в Польщі, звідки має повернутися 13 квітня.

 

Нагадаємо, що напередодні ефіру 28 березня проект «Танцюю для тебе» залишили режисер-постановник Андрій Дончик, режисер документальної частини Павло Овечкін і продюсер Іванна Дядюра. Режисером-постановником призначено телепродюсера Олексія Гончаренка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY