detector.media
07.04.2009 16:02
Хокеїсти Олександр Годинюк й Анатолій Хорозов разом з Наталею Окунською відкривають інтернет-канал «Країна.tv»
Хокеїсти Олександр Годинюк й Анатолій Хорозов разом з Наталею Окунською відкривають інтернет-канал  «Країна.tv»

Хокеїсти Олександр Годинюк й Анатолій Хорозов разом з екс-моделлю Наталею Окунською відкривають інтернет-канал  «Країна.tv». Про це ТК повідомив Олександр Годинюк, який є співвласником та генеральним продюсером проекту. За його словами, це буде канал соціального спрямування.

 

Ефір інтернет-каналу «Країна.tv» будуть формувати студійні програми -  інтерв'ю з політологами, економістами, бізнесменами, митцями, людьми шоу-бізу.

 

«Ми хочемо, щоб на нашому каналі було багато думок цікавих людей. Це можуть бути і політологи, і зовсім не відомі широкому загалу люди. Ми будемо розкривати думки та долю таких людей. Це будуть абсолютно різні люди різних сфер діяльності, достатку, соціальної страти», - сказав пан Годинюк.

 

Наталя Окунська буде займатися розважальною частиною ефіру.

 

«Я почала свій бізнес, який дуже успішно розвивається, - тепер я співвласник телевізійного каналу», - повідомила пані Окунська «Таблоїду».

 

На запитання ТК щодо її посадових обов'язків на каналі, Наталя Окунська відповіла, що поки що її інформаційний блок у стадії формування.  

 

«Все, що я роблю на каналі, поки у стадії формування. Я не можу коментувати технічні питання, тому що я займаюся лише творчою частиною. Я пішла на це лише щоб прогодувати дітей, а не щоб піаритись», - сказала ТК пані Окунська, яка, нагадаємо, є колишньою дружиною відомого адвоката Сергія Власенка та матір'ю чотирьох дітей.

 

Сайт телеканалу http://www.kraina.tv/ поки перебуває у стадії розробки. Офіційна презентація каналу відбудеться орієнтовно 22 - 23 квітня 2009 року.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY