detector.media
07.04.2009 10:29
Руслан Сенічкін, Леся Вакулюк і Євген Самойленко озвучили мультсеріал «Смішарики» для «Інтера»
Руслан Сенічкін, Леся Вакулюк і Євген Самойленко озвучили мультсеріал «Смішарики» для «Інтера»

З 15 квітня телеканал «Інтер» розпочинає показ мультиплікаційного серіалу «Смішарики», створеного петербурзькою анімаційною студією СКА «Петербург» за участі компанії «Майстер Фільм». Нині в ньому налічується понад 200 серій тривалістю 6,5 хвилин кожна, і триває робота над новими епізодами.

 

На «Інтері» мультсеріал виходитиме з понеділка по п'ятницю о 7:10 в українському перекладі, повідомляє прес-служба телеканалу. Режисером дубляжу виступив Євген Малуха («голос» Альфа і Гомера Сімпсона). У «Смішариках» Євген також озвучив пінгвіна на ім'я Пін. Крім професійних акторів, у дубляжі також узяли участь ведучий програми «Подробиці» Руслан Сенічкін, спеціальний кореспондент програми «Подробиці тижня» Леся Вакулюк і головний редактор телеканалу «Інтер» Євген Самойленко. У неділю, 12 квітня, в ефірі програми «Подробиці тижня» вийде матеріал, присвячений історії створенню мультфільму та його українській адаптації.

 

«Смішарики» -  це історія про дружню сімейку кумедних персонажів-кульок. Мультфільм спочатку призначався для дітей до 10 років, але знайшов прихильників і серед дорослої аудиторії. Серіал уже транслювався в Росії, а віднедавна вийшов на телеекрани США, Німеччині, Словаччини, Казахстану.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY