detector.media
03.04.2009 12:48
Державні ТРК нададуть інформаційну підтримку урочистостям з приводу 90-річчя комсомолу

Ухвалена 1 квітня Постанова Верховної Ради України про відзначення 26 червня 90-річчя створення комсомолу України рекомендує Державному комітету телебачення та радіомовлення «сприяти організаціям ветеранів комсомолу у проведенні заходів, пов'язаних з  відзначенням ювілею комсомолу України (ЛКСМУ) з метою посилення уваги до проблем молоді, її виховання, підвищення активності у вирішенні завдань, що стоять перед нашою країною».

 

За словами директора департаменту телебачення і радіомовлення Держкомтелерадіо Сергія Абрамова, зазвичай участь комітету у виконанні подібних доручень полягає в наданні інформаційної підтримки. Тому після надходження відповідного доручення з Кабміну або Верховної Ради усім обласним державним телерадіокомпаніям будуть розіслані листи з проханням безкоштовно висвітлити в інформаційних програмах заходи організацій ветеранів комсомолу, повідомляє департамент інформполітики Держкомтелерадіо.

 

Постанова про відзначення 26 червня 90-річчя створення комсомолу України була ухвалена Верховною Радою 1 квітня з ініціативи народних депутатів Петра Симоненка та Євгена Царькова (фракція КПУ). Постановою рекомендовано Кабінету Міністрів здійснити необхідні заходи щодо відзначення 90-річчя створення комсомолу України, передбачивши проведення урочистих зборів представників організацій ветеранів комсомолу в Національному палаці мистецтв «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY