detector.media
02.04.2009 17:50
У парламенті зареєстровано проект постанови про розслідування обставин смерті Ігоря Плужникова та щодо власності «Інтера»

2 квітня 2009 року в парламенті зареєстровано проект Постанови «Про утворення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин смерті народного депутата України IV скликання Ігор Плужникова та заволодіння невідомими особами його власністю, акціями телекомпанії “Інтер”», №4311.

 

Автор проекту – бютівець, член парламентського Комітету з питань правової політики Володимир Пилипенко, розповів ТК, що це питання не політичне, а правове. «Це давня історія. Наразі до тимчасової слідчої комісії запропоновано кандидатури від фракцій, але склад може бути змінено під час голосування. Прізвища згодом оприлюднять на сайті Верховної Ради. Можу сказати, що головою слідчої комісію планується обрати колегу по фракції Андрія Портнова, крім того від БЮТу ввійдуть Портнов, Микола Баграєв і Віталій Чудновський», – сказав Володимир Пилипенко. Народний депутат зауважив, що зможе більше прокоментувати по суті тоді, коли відбудеться розслідування.

 

Постанова щодо Інтера

 

Пояснювальна записка щодо Інтера 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY