detector.media
01.04.2009 16:03
Тарас Говдя покинув інформагентство «ІнтерМедіа консалтинг»
Тарас Говдя покинув інформагентство «ІнтерМедіа консалтинг»

Головний редактор ІА «ІнтерМедіа консалтинг» Тарас Говдя покинув агентство, де працював із 2007 року. Цю інформацію підтвердив сам пан Говдя.

 

За неофіційною інформацією агентство також залишили або готуються залишити ще декілька осіб. Однак генеральний директор ІМК Уляна Лозан спростовує цю інформацію, зазначивши, що крім Тараса Говді ще двоє людей - Сергій Поляков та Денис Парійський - написали заяви про звільнення за власним бажанням, але ще працюють у компанії.

 

Як пояснила Уляна Лозан, причиною звільнення головного редактора є неспроможність агенції забезпечити йому зарплатню, яку він хотів би отримувати. «На сьогодні йому потрібна була зарплатня вища за 30 тисяч гривень щомісяця. На жаль, цього ми не можемо йому забезпечити, хоча хотіли б мати таку змогу, адже Тарас - хороший фахівець. Йому було запропоновано дещо більше за 50% цієї суми. Сьогодні міністри отримують менше за 30 тисяч», - розповіла пані Лозан.

 

За її словами, на початку року співробітникам агентства скоротили зарплатню. «Ми зменшили ціни на свої послуги, на проведення прес-конференцій і, відповідно, ще у січні були змушені вжити деяких антикризових заходів для оптимізації наших витрат. Ми чесно говорили про це із співробітниками», - каже Уляна Лозан. Вона також наголосила, що у середині квітня ІМК розпочинає два нові проекти та візьме на роботу двох нових журналістів, «але не на захмарні зарплати».

 

Тарас Говдя у розмові з ТК наголосив, що звільнився після того, як генеральний директор не змогла гарантувати йому вчасну виплату зарплатні. «Ніхто ніяких сум мені не пропонував, - каже пан Говдя. - Коли я звільнявся, поставив пані Лозан одне запитання: "Шановна Уляно, чи зможете ви забезпечити мене зарплатнею? Якою? І якщо так, я хотів би отримувати зарплатню щомісяця по 10-те число згідно з нашою домовленістю". Після того, як вона розмірковувала день чи два, ми зустрілись, і вона сказала, що ніяких гарантій дати не може, тож я звільнився».  На запитання про майбутнє місце роботи він відповів: «Є декілька думок і проектів, але конкретно нічого сказати не можу».

 

ІА «ІнтерМедіа Консалтинг» було створене у 2007 році колишнім керівником прес-служби Міністерства охорони здоров'я Уляною Лозан. На роботу в агентство перейшла низка колишніх працівників телеканалу «Інтер», звільнених із приходом нового менеджменту, зокрема Тарас Говдя і Максим Равреба. ІМК має власний прес-центр.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY