detector.media
26.03.2009 08:54
Яценюк запустив соціальну мережу для своїх прибічників
Яценюк запустив соціальну мережу для своїх прибічників

Народний депутат України («Наша Україна - Народна Самооборона»), екс-Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк запустив соціальну мережу «На фронті змін», покликану об'єднати прибічників політика та очолюваного ним руху «Фронт змін».

 

Як повідомляє «Агентство інтернет-новин», сайт не є офіційним представництвом самого Яценюка або його організації, проте політик оголосив про його запуск у своєму мікроблозі в мережі Twitter.

 

Основний контент сайту доступний лише зареєстрованим користувачам. Користувачам сервісу доступне створення груп, ведення свого блога, обмін повідомленнями, додавання у друзі тощо. На сторінках сайту розміщується відеоконтент, оголошення про заходи, цікаві для прибічників «Фронту змін», а також наявна стрічка останніх записів із блогів і стрічка оновлень ресурсу.

 

Нагадаємо, заявляючи про свої президентські амбіції, Арсеній Яценюк має намір у боротьбі за пост глави держави застосовувати технології, успішно апробовані під час останньої виборчої кампанії в США Бараком Обамою. Зокрема збір коштів від прибічників за допомогою sms та об'єднання їх у соціальну мережу (в Обами це http://my.barackobama.com/).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY